28 d'oct. 2019

Final VII Campionat Amateur 2019

El VII Campionat Amateur 2019 de Kàrting Altafulla ja ha arribat a la seva fi. Després de 7 intenses curses ja tenim guanyador. Arturo López.

Aquest diumenge es presentava amb unes condicions de pista complicades per les pluges d’aquesta setmana passada. Arturo López arribava com a líder a 3 punts Estrada i a 23 punts Ávila. En els lliures Arturo ja va marcar distàncies amb els seus rivals. En la crono també va aconseguir la Pole amb 0,5 segons d’avantatge sobre el segon Marc Fortís, Estrada tercer i Ávila quart. En la sortida i primera volta Estrada, Ávila i Fariñás van avançar a Fortís. La lluita entre ells va fer que Arturo agafés una distància de quasi 6 segons sobre Estrada que seguia segon des de el primer revol. Tot i que Estrada s’apropava fins a menys de 3 segons no podia atrapar a Arturo López. Darrera hi havia diferents canvies de posicions i finalment Fortís creuava tercer, quart Ballarín, cinquè Tomey, sisè Fariñás i setè Ávila.

En la final B el jove Gidar Lopo lideraria la cursa en solitari fins al final, darrera seu a 4 segons Toni Cantón i tercer Marc Rovira.

Próximament informarem per correu als 3 guanyadors per participar en la Gran Final Nacional al circuit de Benicàssim.

Salut i gaaaas!

podi-a

podi-b

karting-altafulla

Write a Reply or Comment