02 d'oct. 2018

Final del Campionat 2018

Ja hi ha campió del VI Campionat Amateur 2018, Alejandro Avila amb 191 punts. El segon lloc per Ivan Penalva amb 177 punts i tercer Xavi Tuset amb 176. El podi el formen els tres mateixos pilots que el 2017, però Alejandro supera aquest any al seu company Ivan al capdavant del Campionat. Felicitats al campió que gaudirà també del premi especial del nostre patrocinador Altafulla Mar Hotel.

S’arribava a la última cursa amb bastant d’avantatge per part de Avila amb 2 curses guanyades i un segon lloc. La diferencia de punts respecte els perseguidors feia que solament una mala actuació o la mala sort podia evitar que s’endugues el campionat. I això no va passar, Avila va fer un tercer lloc a la cursa, certificant el bon moment de forma, ja que en les 4 curses disputades en totes va pujar al podi ( 2 victòries, 1 segon i 1 tercer lloc).

En la final B, Rovira partia des de la pole seguit de Cano i Mejias. Aquest mateixos 3 pilots serien els que es disputarien la victòria a la cursa. Rovira i Cano sortien mal parats per un toc en la sortida i perdien molts llocs. Al final de la primera volta eren setè i vuitè respectivament. El quart classificat Angel Jaén aprofitava per posar-se primer. A la volta 5 Mejías el superava i es posava líder. Per darrera Cano i Rovira anaven remuntant i a la volta 9 ja es posaven segon i tercer a 5 segons de Mejías. Rovira a partir d’aquí anava enganxat a Cano però li faltava una mica per poder-lo avançar. Creuaven meta primer Mejías, segon cano i tercer Rovira.

podib5

A la final A Ivan Penalva sortia de la pole seguit de Marc Egea que havia pujat de la crono B i tercer sortia Paulinho. El líder del campionat, Avila, sortia P6.
Penalva solament abandonaria la primera posició quan Egea i Paulinho feien la Joker-Lap a la volta 6, però dos voltes més tard recuperava el liderat al fer la seva Joker-Lap. D’aquí al final era seguit d’aprop per Egea però va mantenir la posició creuant primer, Egea segon i tercer Avila a quasi 15 segons de Penalva.

podia5

Felicitats al podi i també als 68 pilots que han participat en aquesta VI edició del Campionat Amateur 2018. A principis del 2019 ja us informarem del calendari 2019.

 

karting-altafulla

Write a Reply or Comment