17 oct 2016

Xavi Tuset guanya el GP7 amb pista mixta

Super cursa ahir a Kàrting Altafulla! Xavi Tuset guanyador del GP7 i puja fins el quart lloc de la general. Lluís Alonso segon a la cursa passa a ser tercer en la general. I en la lluita pel liderat Egea i Albert Tuset van fer una virolla a la zona d’aigua i van creuar la meta 7è i 8è, mantenint la distància entre ells en 14 punts. Després de la cursa d’ahir encara no tenim cap de les tres posicions del podi final decidides.

Ahir tocava ser molt delicat en la zona mullada del circuit. Recordem que tot el traçat era totalment sec però la organització va mantenir mullat artificialment un revol del circuit. Aquesta interessant novetat va fer que les sortides de pista i patinades fossin múltiples. Pocs van ser els pilots que van poder mantenir la traçada en la part mullada en totes les voltes de la cursa. A mesura que avançava la cursa els pilots anaven afinant més i millorant el seu temps per volta.

En la crono el lider del Campionat A.Tuset aconseguia la pole, el seu rival més pròxim en la general Marc Egea sortia de la setena posició en la graella de sortida. Era una bona oportunitat per Albert Tuset, però en la tercera volta de cursa els dos s’envirollaven en la part mullada. Egea perdia 2 posicions i quedava en la vuitena posició, però Albert baixava fins la dotzena posició. Al davant el Xavi Tuset liderava tot el gran premi seguit d’aprop per Alonso que creuava segon, el tercer lloc del podi era per a Peter Curieses.

Pròxima cita i última cursa del campionat el 20 de novembre. Properament informarem dels detalls.

karting-altafulla

Write a Reply or Comment