22 set 2016

Victòria de Paulinho en la estrena de la Joker Lap!

Podi de la final.
Podi de la final.
El passat diumenge al matí es disputava la sisena cursa del Campionat Amateur 2016. En aquesta ocasió s’estrenava la Joker Lap en el campionat. El resultat va ser un èxit! Amb molta emoció fins al final i amb moltes estratègies diferents.
En la sessió de lliures, els pilots van poder provar la Joker Lap les vegades que volguessin. En cursa solament es podria utilitzar una vegada per pilot.
El més ràpid a la crono i per tan el poleman va ser aquest cop el Marc Rovira amb un estreodinari temps de 35,850. Cap altre pilot va baixar del 36” per volta.
Temps de la tanda de classificació
Temps de la tanda de classificació
En la cursa davant de tot Marc Rovira i els dos líders del campionat sortien un darrera l’altre. Albert Tuset P2 i Marc Egea P4, entre ells Paulinho P3. En la primera volta ja hi va haver canvis en les posicions de podi, Paulinho avançava a Albert Tuset. Egea quedava just darrera Albert apunt per atacar. En la volta 2 Paulinho avançava a Rovira es posava líder. Una volta després Albert i Egea també superaven a Rovira i el relegaven a la quarta posició. Les posicions es mantindrien sense variacions 3 voltes fins la obertura de la Joker Lap. Solament mostrar el cartell de JOKER LAP, 7 pilots dels 15 van utilitzar-la. Això va fer que ocupessin les 7 primeres posicions. Del cap de cursa Paulinho i Egea eren els dos que es mantenien al davant i el lider del campionat Albert Tuset passava a la vuitena posició provisional pendent però d’utilitzar la JOKER.
Posicions volta 6:
1- Paulinho – Joker
2 – Egea – Joker
3- Jordi Ramon – Joker
4 – Javi Corbalan – Joker
5 – Alonso – Joker
6 – Estrada – Joker
7 – Lluís Roig
8 – Albert Tuset
9 – Rovira
10 – Xavi
11 – Escoda
12 – Cantón
13- Quesada
14 – Sergi
15 – Alex
En la volta 9 Xavi Tuset passava per la Joker i es posava provisionalment tercer. Albert feia la Joker a la volta següent i es posava segon. Tot tornava com abans Paulinho, Albert i Egea al davant, però ara quart era Xavi Tuset. Rovira era últim després d’un incident a la volta 7.
A la volta 13 Albert superava Paulinho i es posava primer durant tres voltes però Paulinho tornava a recuperar el liderat. Les posicions no variaven fins la volta 19 quant Xavi avançava Egea i es posava en posició de podi. D’aquí a la bandera de quadres les posicions ja canviaven, solament Rovira amb bon ritme recuperava 5 posicions fins creuar desè.
Felicitats a tots els pilots i sobretot al podi!
La pròxima cursa el GP7 9 d’octubre, amb més novetats! Estigueu pendents que aviat ho publicarem!

karting-altafulla

Write a Reply or Comment