10 Jul 2017
img_8313

Xavi Tuset guanya el GP4 i es posa líder del Campionat.

Aquest passat dissabte en el GP4 nocturn es va assolir el rècord amb 39 pilots inscrits. Es van formar 3 grups segons la classificació que tenien en el campionat.

Un cop disputats els entrenaments lliures arribava la hora de la crono. Vuit pilots van demostrar gran nivell al pujar de grup. Les seves voltes ràpides en la crono van servir perquè 5 pilots del grup C accedissin al B i 3 pilots del grup B a la Super Final del grup A.

A la final C el ritme per volta no estava gens malament si destaquem que la majoria de pilots eren nous al campionat. El podi el van formar 1er. Ivan Serrano, 2on. Manel Barroso i 3er. Félix Delgado. A destacar el ritme de Pol Vila amb una volta ràpida en cursa de 35,69, que va creuar la meta 4art a menys de 2 dècimes del podi. Pol Vila partia des de la última posició a la graella.

La majoria de pilots de la final B ja havien participat en altres proves dels campionat pel que la meitat del grup ja feien registres per sota dels 36 segons. Un grupet de 4 pilots es van destacar i van ser els que van lluitar pel podi. Arturo López que sortia de la pole passava a 3 voltes del final de segon a quart. El primer a creuar la meta va ser Christian Riatos però una sanció de 3” per avançar per damunt el piano, li va fer baixar un graó del podi fins la segona posició. Agustín Nieves passava a ser el guanyador de la cursa i tercer Adríán Mejías.

A la Super Final A Marc Escoda sortia de la pole acompanyat a la primera fila per Xavi Tuset. A la sortida tots dos van mantenir posicions. A mitja graella Paulinho que sortia setè va tenir un incident i va perdre més d’una volta, passant a ocupar la última posició. Fins la volta 5 Escoda es va mantenir primer pressionat per Xavi Tuset i a poc més d’un segon Egea tercer. Era però en aquesta cinquena volta quan Xavi Tuset avançaria Escoda i ja no perdria el liderat fins creuar la bandera de quadres. Completarien el podi segon Escoda a 3 segons i Egea tercer a 2 dècimes de Marc Escoda.

En la General Xavi Tuset es posa líder del Campionat, segon a 10 punts Alejandro Avila però amb una cursa menys i tercer Marc Escoda a 20 punts del líder.
Això no para i en quinze dies el dissabte 22 cinquena cursa del Campionat.

karting-altafulla

Write a Reply or Comment