CAMPIONAT AMATEUR

KARTING ALTAFULLA

Viu la veritable competició!

T’agradaria sentir-te pilot? Si ets una persona que t’agrada posar al límit les teves habilitats com a pilot, apunta’t al nostre campionat.

Està enfocat per a pilots no professionals, que vulguin gaudir de la velocitat, en un campionat que es regeix per l’extrema igualtat entre els nostres potents karts FTS Honda 390c.c. de lloguer. No cal que portis equipament, t’ho deixem tot!

El campionat està format per un total de 8 curses i cada cursa està composta per una tanda d’entrenaments lliures 6 ‘, tanda d’entrenaments cronometrats 6’ i cursa a 25 voltes al circuit “Standard”. A més s’utilitzen variants del circuit i “Joker Laps” en les diferents curses, per fer un campionat més divers i divertit.

Hi ha premi per al vencedor del campionat absolut i per al campionat “Rookie of the year”, que està dirigit als pilots que debuten en el campionat. Si no pots seguir tot el campionat no et preocupis, només puntuen 6 carreres, et pots descomptar els 2 pitjors resultats o descomptar les carreres que no has pogut acudir.